Lúpež v predajni potravín. Krádež v internetovej kaviarni. Vlámal sa do domu a kradol

10.03.2011 Prešov

Lúpež v predajni potravín:                      

Na policajnú linku včera oznámila 40 ročná žena bytom Lendak, Ulica Tatranská, že v predajni, kde pracuje bola prepadnutá. Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 8.3.2011 o 00.40 hod na Ulici Hviezdoslavovej v Kežmarku, vošiel s nožom v ruke do predajne potravín a slovami \"davaj kasu\" podišiel k pultu, za ktorým stála predavačka. Následne prešiel ku kase, ktorú vytrhol aj s káblami a odišiel s ňou z predajne bez finančnej hotovosti. K zraneniu predavačky nedošlo. Majiteľovi predajne spôsobil krádežou pokladnice škodu vo výške 750,-EUR. Kežmarský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže.

Krádež v internetovej kaviarni:   

Humenskí   policajti  dňa  8.3.2011  začali   trestné   stíhanie  pre    prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 19.30 hod. dňa 7.3.2011 do 19.30 hod. dňa 8.3.2011 bez prekonania prekážky odcudzil z jednej humenskej internetovej kaviarne so sídlom na Námestí slobody notebook, čiernej farby značky Acer. Majiteľovi notebooku (30r., Ulica Gaštanová, Humenné) vznikla škoda krádežou vo výške 520,-EUR.

Vlámal sa do domu a kradol:

Policajti z  Prešova obvinili z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody 23 ročného muža bytom Hermanovce, okres Prešov. Obvinený muž dňa 14. 2. 2011 okolo 15.30 hod. sa vlámal do rodinného domu v Prešove na Ulici Francisciho, a to tak, že nezisteným  predmetom rozbil okno v zadnej časti domu, vošiel dnu, cez chodbu prešiel do spálne a zo skrine ukradol fotoaparát. Poškodenému spôsobil škodu krádežou a poškodením   vo výške 400,- Eur. Obvinený bol povereným príslušníkom PZ zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia OR PZ v Prešove a bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

 

Vyberte región